Rekrytering

montell-kitchenMontell & Partners har sedan starten rekryterat större delen av sina anställda genom att identifiera talangfulla studenter i slutfasen av sin utbildning på något av de mest ansedda universiteten i Sverige och/eller utomlands. På Montell & Partners arbetar individer som strävar efter att utveckla sina analytiska och kreativa förmågor. Andra egenskaper som vi anser viktiga är initiativtagande och en hög social kompetens. De flesta medarbetarna på Montell & Partners har en M.Sc. inom ett ingenjörsämne och/eller en M.Sc. inom företagsekonomi.

En anställning på Montell & Partners inleds oftast med ett internship och anledningen till detta är att båda parter skall få en uppfattning om hur det är att arbeta tillsammans innan en anställning erbjuds. Om du är intresserad av att arbeta hos Montell & Partners, vänligen skicka ditt curriculum vitae, personliga brev och betyg från universitet till recruiting@montellpartners.se så återkommer vi med mer information gällande rekryteringsprocessen.

De flesta av våra kunder har svenska och/eller engelska som internt företagsspråk och för att kunna stötta alla vår kunder är ett krav för anställning att behärska såväl svenska som engelska på professionell nivå i både tal och skrift.

Ytterligare info

PartnerPhilip Wramsby

Philip Wramsby

Partner

Philip har arbetat med ett stort antal av strategiska områden så som global supply chain, corporate finance och strategi & organisation. Han har också genomfört projekt så som turnaround-projekt, due diligence, och uppstart av nya affärsområden. Philip har erfarenhet från att ha arbetat med organisationer inom flertalet av branscher med aktivitet i Europa, Syd- & Nordamerika och APAC, inklusive mer än 10 års erfarenhet inom fordonsbranschen.

Philip har en M.Sc. i Industriell Ekonomi, en B.Sc. i Företagsekonomi samt har studerat Essentiellt Ledarskap på London Business School.