Bli en del av

vårt team 

Vem söker vi?

Montell & Partners söker individer som strävar efter att utveckla sina analytiska och kreativa förmågor. Andra egenskaper som vi anser är viktiga är initiativtagande och en hög social kompetens. De flesta medarbetarna på Montell & Partners har en M.Sc. inom ett ingenjörsämne och/eller en M.Sc. inom företagsekonomi. 

Vad erbjuder vi?

Montell & Partners erbjuder dig att bli del av vårt team på heltid efter avslutade universitetsstudier eller genom ett internship under dina sista studieår. 

På Montell & Partners fäster vi en stor vikt vid en inkluderande och stöttande kultur, där vi genom att arbeta i team vill ge alla en chans att växa in i sin roll. Du kommer därför från start att få möjlighet att arbeta i team med kundprojekt samt interna team dedikerade till att utveckla vårt företag. Eftersom Montell & Partners är ett mindre företag kommer du att arbeta med ett eller flera olika typer av projekt och uppgifter och du får också chansen att påverka bolagets framtid. När du börjar på Montell & Partners tilldelas du en personlig coach som utgörs av en senior kollega som handleder dig genom utvecklingen av din karriär. 

Montell & Partners erbjuder skräddarsydda internships som är anpassade efter både dina och våra önskemål. Internships genomförs under terminerna på heltid eller deltid vid sidan av dina studier och du kommer redan från början att få möjlighet att arbeta i kundprojekt och få verklig arbetslivserfarenhet. Ett internship ger dig möjlighet att lära känna oss som företag på djupet och säkerställa att Montell & Partners är rätt val för dig. 

Hur ansöker jag?

Ansökningsprocessen är alltid öppen. Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, vänligen skicka ditt CV, personliga brev och universitetsbetyg till recruiting@montellpartners.se så återkommer vi med mer information om rekryteringsprocessen.

De flesta av våra kunder har svenska och/eller engelska som internt företagsspråk och för att kunna stötta alla våra kunder är ett krav för anställning att behärska såväl svenska som engelska på professionell nivå i både tal och skrift.

Starta din karriär som managementkonsult på Montell & Partners

Se när vår kollega Romeo berättar om sin tid som intern på Montell & Partners.